Het team

Begeleiding is belangrijk. Goede begeleiding kan onzekerheden weg nemen, motiveert en inspireert je, stuurt je de goede richting op. Daarom staat er bij de Health Injection een deskundig multidisciplinair team achter jou!

Wie zijn wij?

Een goed opgeleid en deskundig team 

Jouw begeleiders zijn professionals, hebben allen een of meerdere beroepsopleidingen gevolgd en volgen nog steeds diverse opleidingen. Allen hebben ze reeds jarenlange ervaring in het begeleiden van cliënten in hun vakgebied, sommigen als zelfstandig ondernemer en sommigen in loondienst. 

Wij helpen jou gezond te worden en te blijven

Het team

Met elk teamlid kan je persoonlijk contact opnemen door middel van de contactgegevens van de Health Injection. 

Vanessa ten Hoor

Als hormoondeskundige / voedingscoach weet Vanessa alles van hormonale disbalansen en hoe je deze door leefstijl kan verbeteren.

Opleidingen: Trainer Hormoonfactor, Mental Coach, Gewichtsconsulente, Functioneel trainer, Detox, Sportvoeding, Sportvasten

Werkzaam: FITwithNESS in Amersfoort

Marjan Batist

Als masseur en voetreflexzonetherapeute heeft Marjan als voornaamste doel het herstellen van evenwicht tussen lichaam en geest.

Opleidingen: Shiatsu masseur, holistisch masseur, voetreflexologie

Werkzaam: ByMarjan in Amersfoort

Renate van Tuijl

Als schoonheids- specialiste focust Renate zich op de huid, oftewel de spiegel van onze gezondheid. Renate gaat daarbij uit van het zelfhelende vermogen van de huid.

Opleidingen: schoonheidsspecialiste

Werkzaam: Beautysalon Yarona in Amersfoort

Brigitte Greitemann

Als fysiotherapeute is Brigitte altijd geïnteresseerd in het lichamelijke aspect, maar ook in de interactie lichaam en leefstijl. Brigitte heeft daarbij oog voor het verhaal achter de klacht(en). 

Opleidingen: Fysiotherapie

Werkzaam: fysiotherapeute bij een fysiotherapiepraktijk in de provincie Utrecht

Scroll naar top