Recensies

Al vele honderden mensen hebben een of meerdere cursussen doorlopen. De cursussen hebben de kwaliteit van hun dagelijks leven immens veranderd. Lees wat de ervaringen zijn van deze deelnemers!

Wat hebben anderen ervaren?

Jorinde Gommans
Jorinde Gommans
Lees verder
Ik heb weer vertrouwen gekregen in de juiste voeding en de kracht van mijn lichaam. Kleine stapjes nemen en dit waarderen was voor mij een groot inzicht.
José Kapteijn-van Zijl
José Kapteijn-van Zijl
Lees verder
Ik ben nu een week bezig met het Health Injection programma, superlekker eten, ik voel mij al fitter/helderder in mijn hoofd en ben al 3 kilo kwijt.
Daphne de Looze
Daphne de Looze
Lees verder
Heel veel meer energie en geen honger gevoel door regelmatig verantwoord te eten. De aangereikte weekmenu’s zijn duidelijk, zeer gevarieerd en vooral lekker!
Ron van Ree
Ron van Ree
Lees verder
Echt verbazend hoe je met een (kleine) aanpassing in je eetpatronen, zo makkelijk resultaat kunt halen. Van een ernstig zorgwekkende bloedruk (190/130) binnen een maand naar een hele nette en gezonde (130/90).
Annemiek Gras
Annemiek Gras
Lees verder
Het begeleidingsteam helpt je op een hele betrokken en prettige manier door alle fases van de verandering heen.
Sybrig van Manen
Sybrig van Manen
Lees verder
Mijn lijf en ik voelen zich steeds beter 🙂 Iedereen die kampt met vage klachten, niet goed in je vel zitten, geef dit programma een kans en ik weet zeker dat jij je beter gaat voelen.
Anne Lotte Romkes
Anne Lotte Romkes
Lees verder
Ik heb bij Health Injection enorm veel geleerd en het programma was top! Je krijgt echt het gevoel dat zij samen met jou door het proces gaan en dat geeft toch het extra support wat je soms nodig hebt. Ik zou het aan iedereen aanraden
Carry Figge
Carry Figge
Lees verder
Geen moment spijt van deze cursus. Een luisterend oor, deskundige adviezen en enthousiaste begeleiding hebben mij geholpen weer vat op mijn lichaam te krijgen. En de heerlijke recepten en weekmenu’s gebruik ik nog steeds.
Nathalie Boogaard
Nathalie Boogaard
Lees verder
Wil je je weer fit voelen? Dan moet je bij Vanessa zijn! Door haar programma te volgen verdwenen mijn klachten als sneeuw voor de zon. Daarnaast is Vanessa een geweldig mens met passie voor haar vak. Ik ben super blij dat ik Vanessa heb mogen ontmoeten.
Previous
Next
Scroll naar top