Vegan pasta al funghi

Voorbereidingstijd: 20 minuten:4 personen Beste seizoen:Available

Beschrijving

Haal de zomer in huis! Een heerlijk gezond en makkelijk recept, die lekker is voor jong en oud. Staat in een handomdraai aan tafel zonder dat je inlevert op vitaminen en mineralen. Het recept is ook nog eens glutenvrij, lactosevrij én veganistisch, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om deze zorgvuldig gekozen ingrediënten te vervangen door jouw lievelingsingrediënten.

Ingrediënten

  • Keukenbenodigdheden

Hoe maak je het?

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de paddenstoelen voor pasta in stukken en de kastanjechampignons in plakken. Snijd de knoflook en snipper de sjalot.
  2. Verhit de kokosolie in de pan en fruit de sjalot en knoflook al roerend 2 min. Voeg de rest van de kokosolie en paddenstoelen toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de peterselie fijn.
  3. Voeg de kookroom, spaghetti en groentebouillon toe aan de paddenstoelen en verwarm 2 min. al roerend. Breng royaal op smaak met versgemalen peper en eventueel zout. Strooi de peterselie en edelgistvlokken over de pasta.

Notes

Keywords:vegan, glutenvrij, lactosevrij
Scroll naar top